| Harta Site | Intranet | Contact | Despre Noi | Carte de Oaspeti | English  

 Cauta  

PROGRAM DE AUDIENȚE

Președinte Costică Macaleți
vineri:  orele 9.00 - 12.00, camera 110-110b tel. 511230
Vicepreședinte Dorin Birta
joi: orele 9.00 - 12.00, camera 104-106 tel. 511853
Vicepreședinte Constantin-Liviu Toma
marți: orele 9.00 - 12.00, camera 108-108b tel. 511280
Contact CONSILIUL JUDEȚEAN: tel. 514712, fax:514715, email:
consiliu@cjbotosani.ro
Alocare numere de telefon la CJ Botoșani 


Consiliul Judetean
  Consilieri județeni
Regulament de org. și funcționare al CJ
Rapoarte de activitate CJB 2004-2008-2012-2016
Organigrama CJB
Program de audiente
Instituții subordonate
Proiecte de hotarâri
Hotărâri
Publicatii
Finanțări nerambursabile
Proiecte, cooperare internațională și parteneriate
Proiecte în dezbatere publică
Contracte de achizitii publice la CJB
Comunicate de presă
Recepții de lucrări la obiective de investiții
Legaturi web, e-mail
Ședințe ale CJ - Proiectul ordinii de zi
Ședințe ale CJ - Minute
Ședințe ale CJ - Procese verbale
Instituția Arhitectului Șef
Autoritatea județeană de transport
Formulare
Declaratii de avere si de interese
Transparența decizională cf. Legii 52/2003
Informații de interes public cf.Legii 544/2001
Cod etic conduită salariați CJ
Informatii cf.art.76(1) din Legea 273/2006
Licitatii
Situatia imprumuturilor contractate de CJ
Strategia de dezvoltare a județului pt.2014-2020
Concursuri
Salarii CJ
Guvernanță corporativă
Protecția datelor cu caracter personal
Comunicate AFIR
 

Judetul Botosani
  Clip de prezentare a judetului Botosani
Statutul judetului Botosani
Date generale
Istorie
Geografie
Economie
Educatie, cultura, traditii
Turism
Harta Judet
Harta Digitala Judet
Domeniul public
Adrese utile
Administrațiile publice locale - date de contact
 

Info
 

Data ultimei actualizari:
22.02.2019 11:34
Utilizatori Autentificati Online: 7
Vizitatori: 519793

 

  Proiecte de Hotărâri  
 

PROIECTE DE HOTĂRÂRI
pentru ședința ordinară a Consiliului Județean Botoșani din data de 28.02.2019, ora 10.00

1. Proiect de hotărâre privind însușirea Planului Strategic al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Botoșani pe anul 2019.(detalii)
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție “CONSTRUIRE SEDIU ADMINISTRATIV UAMS SĂVENI, str. Avram Iancu nr. 2, orașul SĂVENI, județul BOTOȘANI”.(detalii)
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție “REABILITARE ȘI MODERNIZARE SPAȚII ȘCOLARE LA CLĂDIREA ȘCOLII PROFESDIONALE SPECIALE SFÂNTUL STELIAN BOTOȘANI”.(detalii)
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție “REABILITARE CLĂDIRE – SECȚIE PSIHIATRIE, MUNICIPIUL BOTOȘANI, str. Calea Națională nr. 20, Județul BOTOȘANI”.(detalii)
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea rețelei școlare a unităților de învățământ special din județul Botoșani, pentru anul școlar 2019 – 2020.(detalii)
6. Proiect de hotărâre privind acordarea din bugetul pe anul 2019 de stimulente financiare pentru elevi din instituții de învățământ din județul Botoșani care au obținut rezultate de excepție la concursuri și olimpiade școlare județene desfășurate în anul 2018.(detalii)
7. Proiect de hotărâre privind constituirea comisiilor de evaluare a managementului instituțiilor publice de cultură aflate în subordinea Consiliului Județean Botoșani, precum și a comisiilor de soluționare a contestațiilor.(detalii)
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al  Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor al Județului Botoșani din subordinea Consiliului Județean Botoșani.(detalii)
9. Proiect de hotărâre privind stabilirea costului mediu lunar de întreținere pentru asistații din centrele rezidențiale publice pentru persoanele cu handicap din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani.(detalii)
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea costului mediu lunar de întreținere, a contribuției lunare de întreținere/beneficiar, precum și stabilirea categoriilor de venituri care se iau în calcul la stabilirea venitului lunar în baza căruia se calculează contribuția individuală pentru serviciile oferite în cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice Trușești, în anul 2019.(detalii)
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică a unui spațiu aparținând domeniului public al Județului Botoșani, aflat în administrarea Spitalului Județean de Urgenț㠓Mavromati” Botoșani.(detalii)
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică a unui spațiu din imobilul “Clădire Colegiul Medicilor, OAMR, Sanitas” aparținând domeniului public al Județului Botoșani, aflat în administrarea Spitalului Județean de Urgenț㠓Mavromati” Botoșani.(detalii)
13. Proiect de hotărâre privind aprobarea inventarului actualizat al bunurilor care aparțin domeniului public al Județului Botoșani.(detalii)
14. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de menținere a calității aerului în Județul Botoșani.(detalii)
15. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Județului Botoșani în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitar㠓ECOPROCES” Botoșani, pentru a vota, în numele și pe seama Județului Botoșani, aprobarea Actului adițional nr. 1 la Contractul de delegare a gestiunii nr. 927/14.07.2017 – “Concesionarea serviciului public de colectare și transport a deșeurilor municipale solide în județul Botoșani”, lot 4 - Botoșani.(detalii)
16. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Județului Botoșani în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitar㠓ECOPROCES” Botoșani, pentru a vota, în numele și pe seama Județului Botoșani, aprobarea Actului adițional nr. 1 la Contractul de delegare a gestiunii nr. 881/30.06.2017 – “Concesionarea serviciului public de colectare și transport a deșeurilor municipale solide în județul Botoșani”, lot 5 - Flămânzi.19.(detalii)

 
     

Versiune de tiparire

Legaturi
  >

DESTINATII TURISTICE

www.turismbotosani.ro

Sistemul Electronic National

Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene

Protectia Consumatorilor

DGASPC Botosani

Program Operational Comun Ro-Ua-Md

Casa Ventura Botosani

Aplicatia SISOP

 

Vremea
   

Curs Valutar
   

Google
 
 
 

Pagini Aurii
 
 
Produs/Serviciu:

Rezultate/Pagina:
 
 

Selectii de Stiri
   
 

Site realizat de IntelliSoft SRL & Compartiment Sisteme Informatice CJB

Copyright © 2003 Consiliul Judetean Botosani | Termeni si Conditii | Reguli de Confidentialitate - Home | Harta Site | Contact -