| Harta Site | Intranet | Contact | Despre Noi | Carte de Oaspeti | English  

 Cauta  

PROGRAM DE AUDIENȚE

Președinte Costică Macaleți
vineri:  orele 9.00 - 12.00, camera 110-110b tel. 511230
Vicepreședinte Dorin Birta
joi: orele 9.00 - 12.00, camera 104-106 tel. 511853
Vicepreședinte Constantin-Liviu Toma
marți: orele 9.00 - 12.00, camera 108-108b tel. 511280
Contact CONSILIUL JUDEȚEAN: tel. 514712, fax:514715, email:
consiliu@cjbotosani.ro
Alocare numere de telefon la CJ Botoșani 


Consiliul Judetean
  Consilieri județeni
Regulament de org. și funcționare al CJ
Rapoarte de activitate CJB 2004-2008-2012-2016
Organigrama CJB
Program de audiente
Aparat propriu
Instituții subordonate
Proiecte de hotarâri
Hotarâri
Publicatii
Parteneriate
Proiecte, programe, coop. internațională
Proiecte în dezbatere publică
Proiecte finantate prin POR 2007-2013
Finanțări
Contracte de achizitii publice la CJB
Recepții de lucrări la obiective de investiții
Comunicate de presă
Legaturi web, e-mail
Ședințe ale CJ - Proiectul ordinii de zi
Ședințe ale CJ - Minute
Ședințe ale CJ - Procese verbale
Instituția Arhitectului Șef
Autoritatea județeană de transport
Formulare
Declaratii de avere si de interese
Transparența decizională cf. Legii 52/2003
Informații de interes public cf.Legii 544/2001
Cod etic conduită salariați CJ
Informatii cf.art.76(1) din Legea 273/2006
Situatia imprumuturilor contractate de CJ
Licitatii
Strategia de dezvoltare a județului pt.2014-2020
 

Judetul Botosani
  Clip de prezentare a judetului Botosani
Statutul judetului Botosani
Date generale
Istorie
Geografie
Economie
Educatie, cultura, traditii
Turism
Harta Judet
Harta Digitala Judet
Domeniul public
Adrese utile
Administrațiile publice locale - date de contact
 

Info
 

Data ultimei actualizari:
22.09.2017 08:56
Utilizatori Autentificati Online: 7
Vizitatori: 457264

 

  Proiecte de Hotărâri  
 

 PROIECTE DE HOTĂRÂRI
pentru ședința ordinară a Consiliului Județean Botoșani din data de 27.09.2017, ora 10.00

1. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Consiliului Județean Botoșani în Consiliile de administrație ale Școlii Profesionale Speciale „Sfântul Stelian” Botoșani și Școlii Profesionale Speciale „Ion Pillat” Dorohoi.(detalii)
2. Proiect de hotărâre privind atribuirea unei licențe de traseu pentru curse regulate speciale.(detalii)
3. Proiect de hotărâre privind constituirea comisiei de evaluare finală a managementului Muzeului Județean Botoșani, instituție publică de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, precum și a comisiei de soluționare a contestațiilor.(detalii)
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al Orchestrei Populare ”Rapsozii Botoșanilor” din subordinea Consiliului Județean Botoșani.(detalii)
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici și aprobarea finanțării din bugetul local pentru categoriile de cheltuieli care nu se finanțează de la bugetul de stat prin Programul național de dezvoltare locală a obiectivului de investiție „Modernizare si consolidare DJ 282A, din DN29D – Ionășeni - Mășcăteni, km 0+000 - 10+000, județul Botoșani”.(detalii)
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici și aprobarea finanțării din bugetul local pentru categoriile de cheltuieli care nu se finanțează de la bugetul de stat prin Programul național de dezvoltare locală a obiectivului de investiție ,,Modernizare DJ 208H, Vorona – Oneaga – Pădureni, km 21+450 – 34+150, județul Botoșani”.(detalii)
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici și aprobarea finanțării din bugetul local pentru categoriile de cheltuieli care nu se finanțează de la bugetul de stat prin Programul național de dezvoltare locală a obiectivului de investiție ,,Modernizare drum județean DJ 293, Coțușca - Ghireni – DN 24C, km 41 + 050 - 47 + 700”.(detalii)
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și a indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții ,,Creșterea eficienței energetice la CENTRUL DE ÎNGRIJIRE ȘI ASISTENȚĂ în municipiul DOROHOI”.(detalii)
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții REPARAȚII CAPITALE LA ÎNVELITOAREA CASEI PĂRINTEȘTI ,,MIHAI EMINESCU’’ comuna Mihai Eminescu, sat Ipotești.(detalii)
10. Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a unor bunuri din domeniul public al comunei Trușești, jud. Botoșani în domeniul public al Județului Botoșani.(detalii)
11. Proiect de hotărâre privind acordarea dreptului de uz și eliberarea acordului proprietarului pentru obținerea autorizației de construire, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani, în vederea efectuării unor lucrări de reabilitare.(detalii)
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea Proiectului ”Creșterea eficienței energetice la Centrul de Îngrijire și Asistență Dorohoi” și a cheltuielilor legate de proiect.(detalii)
13. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de colaborare între Județul Botoșani și Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani pentru prevenirea faptelor antisociale, precum și aprobarea finanțării achiziției de pliante, flyere și afișe necesare.(detalii)
14. Proiect de hotărâre privind exprimarea acordului de vecinătate în vederea construirii unui imobil P+3E cu destinația locuințe colective, amplasat în municipiul Botoșani, strada Transilvaniei, nr. 18.(detalii)
15. Proiect de hotărâre privind constituirea fondului de risc și aprobarea comisionului de risc pentru acoperirea riscurilor financiare ce decurg din garantarea de către  Județul Botoșani a împrumutului în valoare de 7.400.000 EURO, contractat de S.C. NOVA APASERV S.A. Botoșani de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare.(detalii)
16. Proiect de hotărâre privind modificarea repartizării pe obiective a sumei alocate prin anexa nr. 1 la Hotărârea Consiliului Județean Botoșani nr. 32/28.02.2017 pentru unitatea administrativ – teritorial㠖 Comuna Românești.(detalii)
17. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu județean, al bugetelor instituțiilor și activităților proprii, efectuarea de virări de credite între capitole și de modificări în Programul obiectivelor de investiții, pe anul 2017.(detalii)

 
     

Versiune de tiparire

Legaturi
 

DESTINATII TURISTICE

www.turismbotosani.ro

Sistemul Electronic National

Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene

Protectia Consumatorilor

DGASPC Botosani

Program Operational Comun Ro-Ua-Md

Casa Ventura Botosani

Aplicatia SISOP

 

Vremea
   

Curs Valutar
   

Google
 
 
 

Pagini Aurii
 
 
Produs/Serviciu:

Rezultate/Pagina:
 
 

Selectii de Stiri
   
 

Site realizat de IntelliSoft SRL & Compartiment Sisteme Informatice CJB

Copyright © 2003 Consiliul Judetean Botosani | Termeni si Conditii | Reguli de Confidentialitate - Home | Harta Site | Contact -