Consiliul Judetean Botosani
Image default
ANUNȚURI

Anunt APM Botosani

JUDEȚUL BOTOŞANI anunță publicul interesat asupra actualizării deciziei etapei de încadrare emise de APM Botoșani pentru proiectul: „Modernizarea infrastructurii rutiere de drum județean DJ 282 dintre localitățile: Hănești, Vlăsinești, Drăgușeni, Coțușca, Rădăuți-Prut cu conectivitate direct la Vama transnațională Rădăuți-Prut cu Republica Moldova” propus a fi amplasat în orașul Săveni și comunele Hănești, Vlăsinești, Drăgușeni, Coțușca, Rădăuți-Prut,, județul Botoşani.

Decizia autorității de mediu, precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Botoșani din mun. Botoșani, b-dul Mihai Eminescu nr. 44 și la sediul beneficiarului din jud. Botoșani, în zilele de luni-vineri, între orele 8-16, precum şi la următoarea adresă de internet http://www.anpm.ro/web/apm-botosani.

Observațiile/contestațiile publicului se  primesc la sediul APM Botoșani din mun. Botoșani, b-dul Mihai Eminescu nr. 44, în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității pentru protecția mediului.

Loading

Articole asemanatoare