Consiliul Judetean Botosani

Reguli de Confidențialitate

pcdata

Site-ul CJ Botosani respecta pe deplin intimitatea fiecarei persoane care ne viziteaza situl.

Site-ul CJ Botosani a creat aceasta declaratie pentru a demonstra angajamentul nostru pentru respectarea intimitatii fiecarui utilizator, precum si a importantei pe care o acordam feed-back-ului dvs.

Site-ul CJ Botosani va colecta orice informatie despre dvs (ex. nume, prenume, e-mail etc) in masura in care sunteti dispus sa ni le furnizati. Printre caile prin care putem obtine aceste informatii de la dvs se numara completarea unuia din diversele formulare existente de site precum si trimiterea catre noi a unor e-mailuri cuprinzand diverse problematici. Daca nu doriti ca informatiile dvs sa fie stocate in baza noastra de date va rugam sa nu completati formularele existente pe site. Daca ati trimis deja aceste informatii catre noi si doriti sa fie sterse va rugam sa trimiteti un email la adresa contact@cjbotosani.ro precizand informatiile pe care ni le-ati trimis, data precum si faptul ca doriti stergerea informatiilor personale.

Site-ul CJ Botosani nu strange informatii in vederea efectuarii unor clasificari cu privire la varsta, ocupatie etc si nici pentru a se folosi de acestea in campaniile de marketing nedorite de dvs.

Cum utilizam feed-back-ul dvs? Site-ul CJ Botosani acorda o mare atentie informatiilor pe care utilizatorii ni le trimit. Acestea ne ajuta sa intelegem mai bine ceea ce doesc ei de la Site-ul CJ Botosani si in acealsi timp va indrepta eforturile noastre spre continua imbunatatire a calitatii serviciilor oferite.

Cand ne furnizati datele dvs de identificare si nu va exprimati explicit dorinta de a le publica, le vom folosi strict numai pentru imbunatatirea serviciilor pe care le furnizam precum si in cazul in care lansam noi servicii care consideram ca v-ar putea interesa.