Consiliul Judetean Botosani
Image default
ANUNȚURI

Anunț

Consiliul Județean Botoșani, titular al proiectului „Construire locuințe de serviciu, Str. Ștefan cel Mare nr. 39, Municipiul Botoșani”, amplasament situat în municipiul Botoșani, strada Ștefan cel mare nr. 39, jud. Botoșani, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Botoșani, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire locuințe de serviciu, Str. Ștefan cel Mare nr. 39, Municipiul Botoșani”, amplasament situat în municipiul Botoșani, str. Ștefan cel Mare nr. 39, jud. Botoșani.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Botoșani, din mun. Botoșani, B-dul Mihai Eminescu nr. 44, jud. Botoșani, în zilele de luni- vineri, între orele 08- 14, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmbt.anpm.ro .

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Loading

Articole asemanatoare