Consiliul Judetean Botosani
Image default
ANUNȚURI

Campania “Alege priorităţile oraşului tău”!

Banca Mondială în parteneriat cu Federaţia Zonelor Metropolitane şi Aglomerărilor Urbane din România (FZMAUR) şi cu sprijinul autorităţilor publice, a identificat o serie de proiecte cu impact metropolitan pentru Municipiul Bucureşti şi cele 40 de reşedinţe de judeţ din România.
Cetăţenii şi actorii locali sunt invitaţi să se implice în ierarhizarea proiectelor metropolitane identificate ca prioritare pentru comunitatea locală.

Botoșani ocupă locul 18 ca număr de răspunsuri primite din partea cetățenilor în urma consultării publice și locul 22 ca număr de voturi raportat la 1.000 de locuitori. Primele 3 proiecte alese ca cele mai importante de către cetățenii din Botoșani până în acest moment sunt:
1. Proiectul de dezvoltare a serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare,
2. Proiectul de transport public metropolitan și
3. Șoseaua de centură (varianta de ocolire) a Municipiului Botoșani prin Curtești.

Cetățenii din Botoșani sunt invitați să se implice în ierarhizarea proiectelor strategice pentru comunitatea noastră până pe 22 martie accesând acest chestionar: https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk.
Detalii găsiți pe www.facebook.com/Prioritățile.Orașului.Tău și pe siteul web al inițiativei: www.prioritatileorasuluitau.ro.”
Instrucțiuni de completare a chestionarului:
1. Alegeți orașul din care faceți parte căutându-l în listă și apăsând pe numele acestuia.
2. Apăsați cu cursorul pe textul „Următoarea întrebare”
3. Ordonați proiectele de la 1 la 10 (1 = cel mai important proiect; 10 = cel mai puțin important proiect) în ordinea importanței și impactului asupra comunității din orașul respectiv și zona metropolitană.
4. Pentru a ordona proiectele, țineți cursorul apăsat pe numele proiectului și trageți în sus, respectiv în jos, până ajungeți la poziția dorită, îmcepând cu locul 1 pentru cel mai important proiect.
5. Cand ați finalizat ierarhizarea tuturor proiectelor, bifați cercul rotund din stânga întrebării „Ai terminat ieharhizarea?“
6. Apăsați pe textul „Trimite răspunsurile“

(detalii_1), (detalii_2)

Loading

Articole asemanatoare