Consiliul Judetean Botosani
Image default
ANUNȚURI

Programul de finanţare Erasmus+ 2021-2027

Agenţia Executivă pentru Educaţie şi Cultură (EACEA) de la Bruxelles, mandatată de către Comisia Europeană să gestioneze o parte a cererilor de finanțare ale programului Erasmus+” 2021-2027, a deschis recent, o cerere de propuneri de proiecte nouă, creată pentru actuala perioadă de programare.

Titlul cererii: „Schimburi virtuale în mediul universitar şi pentru tineri”; cererea are două tematici, una destinată colaborărilor cu parteneri din Balcanii de Vest, cea de-a doua, cu alte regiuni specifice (incluzând Republica Moldova şi Ucraina).

Cererea poate reprezenta o oportunitate de finanțare pentru colaborări cu vecinii României, mai ales cu parteneri din Republica Moldova.

Termenul-limită pentru depunerea aplicațiilor: 22 februarie 2022

Buget disponibil: 4.000.000 EUR; rata maximă de confinanțare este de 95% din costurile eligibile.

Eligibilitate: instituții universitare şi asociații/organizații conexe, organizații de tineret din statele participante la program şi țări partenere, alte organizații care pot fi parteneri asociați.

Pe platforma pentru căutare de parteneri sunt deja înscrise 10 propuneri de colaborare din Albania, Belgia, Franța, Grecia, Italia, Slovacia, Spania şi Turcia.

Detalii ale acestei cereri sunt disponibile în fişa de prezentare din anexă.

Loading

Articole asemanatoare