Consiliul Judetean Botosani
Image default
ANUNȚURI

Strategia de dezvoltare durabilă a Judeţului Botoşani pentru perioada 2021-2027

Consiliul Judeţean Botoşani a demarat activităţile pentru elaborarea Strategiei de dezvoltare a Judeţului pentru perioada 2021 -2027, instrumentul de planificare strategică prin care se vor stabili prioritățile de dezvoltare ale comunității și direcțiile de acțiune, pornind de la analiza contextului economic și social existent.

Elaborarea Strategiei de dezvoltare durabilă a Județului Botoşani pentru perioada 2021-2027, inclusiv a portofoliului de proiecte de la nivelul județului Botoșani, are în vedere consultarea factorilor din toate domeniile de interes: sănătate, educație, infrastructură, dezvoltare urbană, economie, dezvoltare rurală și agricultură, mediu, social, turism, cultură, societate civilă, etc.

În vederea colectării informațiilor necesare, facem apel la susținerea dumneavoastră și vă rugăm să completați, în măsura în care este posibil, înainte de 05.02.2021, în funcție de domeniul de activitate, unul dintre chestionarele de mai jos.

Chestionarele pot fi accesate și completate online, inclusiv de pe tabletă, laptop, sau telefonul mobil, la următoarele link – uri:       

Loading

Articole asemanatoare