Consiliul Judetean Botosani
Image default
ANUNȚURI

Un Tok Bok pe Litoralul ROMÂNESC

Grupul de inițiativă ,,SELECTIV” a lansat campania ,,Un Tok Bok pe Litoralul ROMÂNESC”, care are ca scop creșterea gradului de conștientizare în rândul societății civile cu privire la impactul reziduurilor de țigară asupra mediului, a sănătății colective și implicarea activă a cetațenilor în colectarea selectivă a deșeurilor de țigări.

Campania se va desfășura în perioada 15 iunie-15 septembrie, cu sprijinul următoarelor instituții:  Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Departamentul de Dezvoltare Durabilă, Ministerul Economiei, Ministerul Educației, Ministerul Antreprenoriatului, Turismului,  Ministerul Sportului și Ministerul Sănătății.

În cadrul acestei campanii, 1100 de voluntari și reprezentanți ai instituțiilor invitate vor informa tinerii, turiștii români și străini, despre riscurile acestui deșeu toxic asupra mediului înconjurător vor desfășura activități de informare, educare și comunicare.

Campania oferă un model de bune practici în colaborarea intra-instituțională prin schimbul de experiență dintre specialiștii și voluntarii pentru mediu.

 

Loading

Articole asemanatoare