Consiliul Judetean Botosani
Image default
COMUNICATE DE PRESĂ

Director de îngrijiri nou la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati”

 

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati”, una dintre cele mai mari unități sanitare din țară, aflat în administrarea Consiliului Județean Botoșani, are de duminică, 14 februarie, un nou director de îngrijiri. Este vorba de asistentul principal Emil Florentin Andrei, care activează în cadrul UPU-SMURD aproape de la înfiinţarea unităţii.

         „Pe domnul Florentin Andrei l-am delegat pe postul de director de îngrijiri pentru o perioadă de trei luni, deoarece mandatul interimar al doamnei Coca-Stela Crîșmaru a ajuns la final. Alegere domnului Florentin Andrei am decis-o împreună cu specialiștii Spitalului Județean în urma unei ample analize și a primat faptul că este un specialist foarte bun și că de mai bine de 15 ani lucrează ca asistent principal în Unitatea de Primiri Urgențe. În condițiile epidemiologice actuale și al provocărilor pe care le aduce modernizarea unității spitalicești experiența lui este un plus pentru echipa de management a Spitalului Județean. Așa cum a făcut-o și în cazul celorlalte instituții aflate în subordine și în care s-a pus problema schimbării echipei de conducere, am decis să susțin un specialist cu o bună reputație, domnul Florentin Andrei nefiind membru al vreunui partid politic”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean.

Florentin Andrei activează în cadrul Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din 1998, cei mai mulți ani lucrând în UPU. De asemenea, a luat contact direct cu sistemele medicale din străinătate, lucrând în perioada 2004-2006 în Italia și între 2015 și 2018 în Marea Britanie, în cadrul unui spital universitar de urgență.

Loading

Articole asemanatoare