Consiliul Judetean Botosani
Image default
COMUNICATE DE PRESĂ

Judeţul Botoşani la Târgul de Turism al României

                 În perioada 14 – 17 noiembrie 2019, Consiliului Judeţean Botoşani a participat la Târgul de Turism al României, organizat de Complexul Expoziţional Romexpo Bucureşti. Ajuns la cea de-a 42-a ediție, Târgul de Turism al României este locul ideal de promovare a județului Botoșani ca destinație turistică, beneficiind de o amplă campanie de promovare pentru atragerea de vizitatori și pentru crearea unui cadru de relaționare între expozanți și potențiali turiști.

Pentru a realiza o promovare unitară a judeţului, a destinaţiilor şi atracţiilor turistice, dar şi a culturii şi diversităţii gastronomice din Botoşani, Consiliul Judeţean Botoşani a participat cu un stand comun de prezentare în cadrul târgului, alături de Municipiul Botoşani, prin Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Botoşani şi Municipiul Dorohoi, prin Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Dorohoi.

În vederea promovării tradițiilor, folclorului, valorilor ce aparțin acestor meleaguri,  Ansamblul „Mugurelul – Mărgineanca” a susținut un spectacol autentic de muzică, dans și tradiții populare la standul Judeţului Botoşani.

Președintele Consiliului Județean Botoșani – domnul Costică MACALEȚI felicită membrii Ansamblului „Mugurelul – Mărgineanca” și mulțumește pentru implicarea de excepție a domnului profesor Marcel Dupu și a maestrului coregraf Valentin Rău pentru realizarea acestei colaborări

 

Compartimentul Informare, Relația cu mass-media

 

Loading

Articole asemanatoare