Consiliul Judetean Botosani
Image default
COMUNICATE DE PRESĂ

„Laboratorul curiozității”

În perioada 2-12 mai 2023, Muzeul de Științele Naturii Dorohoi și Eventera organizează „Laboratorul curiozității”, o expoziție adresată copiilor cu vârste între 5 și 14 ani care își propune să le ofere acestora o experiență educațională non-formală.

Turul ghidat în „Laboratorul curiozității” cuprinde cu o serie de experimente de fizică, biologie, mecanică, optică și acustică. La final, copiii sunt provocați să își testeze logica, perspicacitatea, dar și capacitatea de soluționare a problemelor prin asamblarea de mecanisme cu roți dințate și puzzle-uri logice.

Experiența „Laborator” este o experiență interdisciplinară, special concepută pentru a stârni curiozitatea copiilor față de domeniile științei. În „Laboratorul curiozității” se deschid  simțurile pentru a explora știința și se fac corelații, descoperind știința interactiv și distractiv.

Un  tur ghidat în „Laboratorul curiozității” durează aproximativ 50 de minute, iar tururile se desfășoară din oră în oră în intervalul 9:00-17:00. Prețul unui bilet este de 13 lei de persoană.

Pentru mai multe informații despre desfășurarea expoziției puteți vizita pagina de facebook https://www.facebook.com/Laborator.ro/.

 

Loading

Articole asemanatoare