Consiliul Judetean Botosani
Image default
ANUNȚURI

Anunt 13.09.2023

JUDEȚUL BOTOŞANI anunță publicul interesat asupra actualizării deciziei etapei de încadrare emise de APM Botoșani pentru proiectul „Modernizarea infrastructurii rutiere de drum județean DJ 282 dintre localitățile: Hănești, Vlăsinești, Drăgușeni, Coțușca, Rădăuți-Prut cu conectivitate direct la Vama transnațională Rădăuți-Prut cu Republica Moldova” propus a fi amplasat în orașul Săveni și comunele Hănești, Vlăsinești, Drăgușeni, Coțușca, Rădăuți-Prut, jud. Botoșani.

Decizia autorității de mediu, precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Botoșani din mun. Botoșani, b-dul Mihai Eminescu nr. 44 și la sediul Primăriei Comunei Vârfu Câmpului din jud. Botoșani, în zilele de luni-vineri, între orele 8-16, precum şi la următoarea adresă de internet http://www.anpm.ro/web/apm-botosani.

Observațiile/contestațiile publicului se  primesc la sediul APM Botoșani din mun. Botoșani, b-dul Mihai Eminescu nr. 44, în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității pentru protecția mediului.

Loading

Articole asemanatoare