Consiliul Judetean Botosani
Image default
OBIECTIVE TURISTICE

VOTEAZĂ Botoșani – Tărâmul Sfinților

Județul Botoșani, „Tărâmul Sfinților”, a intrat în cea mai importantă competiție de promovare a turismului intern, „Destinația Anului 2023”, la categoria „Tărâmuri cu istorie și tradiție”.

 

La această categorie, „Tărâmul Sfinților” concurează cu două importante zone turistice ale țării Ținutul Mănăstirilor din Bucovina și Țara Făgărașului.

„Destinația Anului 2023” va fi stabilită prin cumularea punctajelor obținute din votul publicului, studiul sociologic și votul juriului. Votul publicului a fost deschis pe 20 martie, pe www.destinatiaanului.ro, și se va încheia pe data de 7 aprilie. Pentru ca votul să fie valid e necesar să se voteze la cel puțin 3 categorii și să se introducă o adresă de email pe care se va trimite un link pentru confirmarea votului.

Pentru a cumula un punctaj cât mai mare în această competiție, vă invităm să votați Botoșani, Tărâmul Sfinților, la categoria Tărâmuri cu istorie și tradiție!

 

Cum votez?

Pasul 1: Accesează link-ul: https://www.destinatiaanului.ro/voteaza-destinatia-2023/

Pasul 2: Votează „Tărâmul Sfinților, Botoșani” la categoria „Tărâmuri cu istorie și tradiție”

* )Atenție! Trebui să votezi la minim trei categorii diferite din competiție, pentru ca votul tău să devină valid!

Pasul 3: La finalul paginii de votare, apasă butonul „Confirmă Votul”, după care introdu adresa ta de e-mail și apasă butonul „Trimite Votul”.

Pasul 4: Intră pe mail-ul tău și apăsă link-ul „Confirmare Vot”!

*) Atenție! Verifică dacă mail-ul de confirmare nu a ajuns în Spam!

După confirmarea votului, vei primi un nou e-mail cu mențiunea: „Votul a fost confirmat”!

Loading

Articole asemanatoare